Hakkımızda


Sanidez İlaç olarak, “Biyogüvenlikte çözüm ortağınız” sloganıyla çıktığımız bu yolculuğun temellerini 2008 yılında atmaya başladık. Öncelikle sorumluluk duyduğumuz alanların sorunlarını öğrenmeye ve çözümlerinin nasıl olabileceğini araştırmaya başladık. Firmamız bünyesinde kurduğumuz bilim komitesinin önerileri ile sanitasyon alanında bulunan ürünleri üretmeye karar verdik. Dünya pazarına yerli ve milli ürünlerimizi sunmanın haklı gururu ve mutluluğu içerisindeyiz. Gelecek nesiller için ürettiğimiz tüm ürünlerimizde misyonumuz; insana, çevreye ve doğaya saygılı ürünler üretmektir.

Sanidez İlaç olarak, pazar ortaklarımızın bizden beklentisi doğrultusunda ürünler geliştirebilen, laboratuvar ortamında testlerinin yapılmasını sağlayan ve bağımsız akredite edilmiş laboratuvarlar ile çalışan profesyonel bir takımız. Şeffaf bir üretim ve yönetim anlayışıyla hareket eden profesyonel Sanidez ekibi, öncelikle sanitasyon kurallarına uygun olarak risk analizini yapar ve kritik kontrol noktalarını belirler. Sonrasında ilgili alana uygulanacak ürünlerin çalışma prensiplerini düzenler. Bilim komitemiz bünyesinde gıda, sağlık, tarım, toksikoloji, ve mikrobiyoloji alanında uzman bir kadro ile çalışmaktayız. Şirketimiz Vizyonunun gereği olarak, sektörde oluşan yeni gelişmeleri, bilimsel çalışma ve literatürleri, kongre, sempozyum, panel ve fuarları takip ederek yenilikçi yönümüzü sürekli güncel tutuyoruz.

Sanidez İlaç olarak temel ilkemiz; insana ve doğaya önem veren, alanında uzman AR-GE ekibinin özverili çalışmaları neticesinde ortaya çıkan yerli ve milli ürünlerimizle ülke ekonomisine katkıda bulunan bir firma olmaktır. 

Copyright © Sanidez İlaç